Julkaistu 

Joensuuhun avataan Burger King

Joensuun ensimmäinen Burger King -ravintola avaa ovensa kauppakeskus Iso Myyssä tämän vuoden joulukuussa. Ravintolaketju tuo Joensuun paraatipaikalle noin 30 uutta työpaikkaa.

Ravintolan avaamista Joensuuhun suunniteltiin jo vuonna 2014, mutta silloin sopivaa liikepaikkaa ei löytynyt. Joulukuussa avattava Burger King -ravintola on ketjun ensimmäinen toimipaikka koko Pohjois-Karjalan alueella. 

– Mahtavaa, että pääsemme vihdoin toteuttamaan joensuulaisten toiveet ja avaamaan ravintolan näin keskeiselle paikalle. Pian paikallinen karjalanpiirakka saa seurakseen liekillä grillatut Whopper-hampurilaiset, jotka valmistamme käsityönä asiakkaidemme toiveiden mukaisesti, ketjujohtaja Mikko Mollberg sanoo.

Iso Myyn ravintolatarjonnassa hampurilaisravintola on ainoa lajissaan. Pikaruokapaikkoja toki löytyy muitakin, mutta hampurilaisia ja nugetteja on saanut hakea kauempaa.

– Kehitämme aktiivisesti kauppakeskusta ja olemme iloisia siitä, että pystymme nyt täydentämään Iso Myyn ravintolatarjontaa Burger King -ravintolalla. Samalla pystymme vastaamaan asiakkaittemme toiveisiin, sillä juuri tämän ketjun ravintolaa on toivottu kauppakeskukseemme, kertoo Iso Myyn toimitusjohtaja Anne Valjus.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä