Julkaistu    |  Päivitetty 

Jättiläiset mittelöivät voimiaan Liperissä

Yksi Daavid ja kaksi Goljatia? Vai kuitenkin yksi 152 senttinen toimittaja Anna Tenhu ja kaksi voimamiestä, eli Mika Törrö (vas.) ja Sean O'Hagan. Hanna-Mari Lappalainen Yksi Daavid ja kaksi Goljatia? Vai kuitenkin yksi 152 senttinen toimittaja Anna Tenhu ja kaksi voimamiestä, eli Mika Törrö (vas.) ja Sean O'Hagan.

Irlantilainen maailman suurin voimamies Sean O’Hagan saapui keskiviikkona 9.8 Joensuuhun osallistuakseen voimamieskilpailuun Liperissä.

Kilpailu on tärkeä, sillä sen kautta valitaan miehet, jotka pääsevät osallistumaan maailman kovimpaan Strongman Champions League -ammattilaissarjaan sekä Maailman vahvin mies -kilpailun karsintaan, joka pidetään marraskuussa Ruotsissa. 213-senttinen maailman suurin voimamies O'Hagan saa vastaansa muiden muassa kontiolahtelaisen Mika Törrön, joka ei hänkään 205-senttisellä rungollaan ole höyhensarjalainen.

Liperin kilpailussa erikoisuutena on metsäkoneen veto, jonka irlantilainen kertoo olevan yksi vahvimmista lajeistaan.

– Farmarikävely ja koukunpito ovat myös suosikkejani, O’Hagan sanoo.

Törrö on harjoitellut ahkerasti ennen viikonlopun koitosta, ja muistuttaa voittaneensa O'Haganin edellisessä kisoissa. Irlantilaisella on nyt siis revanssin paikka.

Lisää juttua luvassa 12.8 ilmestyvässä Karjalan Heilissä.


Voimamiesten Finnish Open järjestetään Liperin kauppakeskuksen piha-alueella lauantaina 12.8. kello 12.

Mukana kilpailussa ovat Suomen vahvimmat voimamiehet, sekä neljä kovaa ulkomaista kilpailijaa.

Kilpailu kuvataan MTV3 sekä C-more kanaville. Kilpailun järjestää Fitnessmedia, yhteistyössä Strongman Champions Leaguen kanssa. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä