Julkaistu    |  Päivitetty 
Emma Vormisto

Bubble Bay tuo herkkuja ja katukojukulttuuria Joensuuhun

Sirja Heiskari (vas.) ja Jili Uuttu toteuttavat nyt unelmaansa kävelykadulla. Sirja Heiskari (vas.) ja Jili Uuttu toteuttavat nyt unelmaansa kävelykadulla.
Sirja Heiskari ja Jili Uuttu tiesivät jo pari vuotta sitten haluavansa oman kahvilan. Keskustan vuokrataso osoittautui kuitenkin liian hintavaksi, ja ajatus itse rakennetusta kärrystä muodostui vaihtoehdoksi kiinteille liiketiloille. Nyt naiset löytää Bubble Bay -kärryn takaa kävelykadulta.

–  Halusimme luoda itsellemme rennon työpaikan, jossa voimme hassutella ja lähestyä asiakkaita omalla tavallamme, Uuttu korostaa.

Tällä hetkellä Bubble Bay tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden ostaa lappeenrantalaisessa pienpaahtimossa jauhettua kahvia, paikan päällä paistettuja perunatornadoja, minidonitseja sekä naisten itse valmistamia vegaanisia marenkeja.

–  Valikoima elää, ja meillä on suunnitelmissa tuoda Joensuuhun muun muassa aasialainen kuplatee viileäksi juomaksi sekä hankkia joitain hieman erikoisempia limonadeja myyntiin. Myös hattarakone on hankintalistalla, Heiskari kertoo.

Eläinystäviä ja tapahtumanjärjestäjiä on myös ajateltu kärryn suunnittelussa. Kärryn ulkopuolelta löytyy juoma-astia koirille, ja takaseinä toimii ilmoitustauluna.

Heiskari ja Uuttu suosivat lähellä tuotettuja raaka-aineita mahdollisuuksien mukaan ja leipovat muun muassa donitsit luomuraaka-aineisiin.

–  Luomutuotteiden käyttäminen käy yksiin ekologisuusajatuksemme kanssa; Bubble Bay kärryhän on valmistettu kierrätysmateriaaleista, ja sitä liikutetaan polkupyörä vetojuhtana, Heiskari sanoo.

Bubble Bayn herkuista voi nauttia kesän aikana muuallakin kuin kävelykadulla. Bubble Bay vedetään kesän aikana muun muassa Popkadun ja Rytmipuiston tapahtumiin. Lisäksi kojun voi tilata keskusta-alueella omiinkin kesäjuhliin.

–  Tarjoamme pienimuotoista cateringia tai kahvitusta pääasiassa keskusta-alueen juhlissa. Niinivaaran mäelle ei meitä voi tilata, sillä kärry pitää vetää paikan päälle naisvoimin, Heiskari ja Uuttu naurahtavat.

Yrittäjillä on haaveissa valmistaa talven aikana suurempi, autolla vedettävä kärry samassa hengessä kuin kesämallikin ja näin laajentaa toimintaa.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä